Change Location × Antwerp, Belgium

  Recent Locations

   MNM Back to the 90s & Nillies in Antwerp


   • MNM Back to the 90s & Nillies Photo #1
   1 of 1
   April 4, 2020

   Saturday   8:00 PM

   Schijnpoortweg 113
   Antwerp, Antwerpen

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   MNM Back to the 90s & Nillies

   No no limits, we reached for the sky!

   … En WAAUW, laat zelfs dit nu nog een understatement zijn van het onbeschrijfelijk gevoel dat ons allen overdonderd heeft tijdens de 12e editie van MNM Back to the 90s and Nillies! Het was een zinderend Sportpaleis, showspektakel van de bovenste plank, adembenemende beats van Yves Deruyter vs DJ Ghost, de allergrootste Marie-Louise van Bart Kaëll ooit, de comeback van het legendarische Swingpaleis, de verrassende komst van Kamiel Spiessens,… én dat gedurende twee veel te korte nachten op rij.

   Van begin tot eind een spektakel dat ieders wildste verwachting overtrof, een buitengewoon uitzinnig feest met duizenden handjes genadeloos in de lucht. Vol overgave werd er gedanst, gefeest en gezongen; we leken allemaal wel even van de wereld te zijn.

   Kortom een historische editie die eigenlijk nog maar nauwelijks te overtreffen valt,… maar toch gaan wij dit samen doen, want dit smaakt absoluut naar meer!

   Organisator Star Events houdt de artiesten nog even achter de hand, maar de datum is al bekend. Zaterdag 4 april 2020 gaat het dak van de ondertussen welbekende feesttent, het Sportpaleis van Antwerpen, er weer volledig af.

   Sooooo, let’s go to the party & swing into the night! Verzeker dat jullie erbij zijn en koop nu de felbegeerde tickets voor deze memorabele avond!

   Kaarten kosten 42,90 euro.
   Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
   FRAMILIE-VOORDEELTICKET (geldig voor 5 personen): 190 euro – OPGELET: verplicht om allemaal (5 personen) samen op hetzelfde ogenblik het Sportpaleis binnen te gaan.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.