NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Antwerp, Belgium

  Recent Locations

   Young Bands Night in Antwerp


   • Young Bands Night Photo #1
   1 of 1
   November 28, 2020

   Saturday   8:00 PM

   18 Komedieplaats
   Antwerp, Antwerpen 2000

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Young Bands Night

   “Minimale trip hop of zoiets, een sound die ons doet herinneren aan de tijd toen Hooverphonic nog goed was en gewoonweg als Hoover door het leven ging." - Luminous Dash 

   ILA
   De tweeëntwintigjarige singer-songwriter Ilayda Cicek etaleert een unieke stem en onvervalste emoties die de tegenstrijdigheden van het leven ontmaskeren. Ze werd geselecteerd voor Humo’s Rock Rally en De Nieuwe Lichting, en ze was Artist in residence in Muziekodroom in Hasselt. Een eigenzinnige, tedere en eerlijke kunstenares!

   “De dichte haarbos wild in het rond schuddend, haar teksten met het nodige gruis op de stembanden uitstotend, schreeuwend, kreunend, wroette ze zich door haar set, ondertussen de elektrische gitaar hanterend. PJ Harvey was nooit ver weg en ook Janis Joplin lag op de loer. Benieuwd wat de toekomst voor haar zal brengen. – DaMusic

   IKRAAAN 
   IKRAAAN maakt muziek uit heilige noodzaak. Over de obstakels op haar route en de vele putten in de weg die ze tot nog toe bewandelde. Over de pijn van het fundamenteel anders zijn. Over onderwerpen die normaal gesproken de taboesfeer niet verlaten. IKRAAAN draagt haar hart op de tong en raakt zo iedereen recht in het hart. De hypnotiserende soul trap op haar aankomende HAPPY PILL EP (binnenkort uit onder Fake Records) brengt op die manier een frisse wind in een klimaat van oppervlakkige en hapklare nummers die even snel weer vervliegen als ze gekomen zijn.

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Young Bands Night. Book your stay now!