NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Espoo, Finland

  Recent Locations

   Hannu Salama & Vapaat Radikaalit in Espoo


   • Hannu Salama & Vapaat Radikaalit Photo #1
   1 of 1
   September 24, 2020

   Thursday   7:00 PM

   Soittoniekanaukio 1 A (Ratsukatu 1)
   Espoo, Finland 02600 Espoo

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Hannu Salama & Vapaat Radikaalit


   To 24.9. klo 19

   Hannu Salama (s.1936) on maamme modernin kirjallisuuden merkittävimpiä hahmoja. Salaman esikoisteos, Se tavallinen tarina, ilmestyi jo 1961, mutta hänen neljäs teoksensa, Juhannustanssit vuodelta 1964, ja sitä seurannut kohu nostivat Salaman varsinaisesti suuren yleisön tietoisuuteen. Salama on julkaissut kaikkiaan yli 30 teosta, joista tunnetuimpiin kuuluvat myös Siinä näkijä missä tekijä (1972) sekä Finlandia-sarjan teokset 1970- ja 1980-luvuilta.

   Puhallinsoittaja ja säveltäjä Hepa Halme (s.1955) on 1970-luvulla alkaneella urallaan ehtinyt moneen, bluesista punkiin ja groove-jazzista vapaaseen improvisaatioon, jonka useat yhtyeet ovat jättäneet jälkensä suomalaisen rytmimusiikin historiaan.

   Sellosalin konsertissa Salama esittää runojaan yhdessä Halmeen Vapaat Radikaalit -yhtyeen kanssa.

   Hannu Salama (ääni ja sanat), Hepa Halme (saksofoni, huilu), Matti Riikonen (trumpetti), Esa Onttonen (kitara, basso), Arttu Tolonen (syntetisaattorit ja efektit)

   Kesto 1 h, ei väliaikaa
   Liput 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

   Cost: euro: 29.50

   Categories: Neighborhood

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Hannu Salama & Vapaat Radikaalit. Book your stay now!