NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × 's-Hertogenbosch, Netherlands

  Recent Locations

   1-op-1 assertiviteitstraining in 's-Hertogenbosch


   • 1-op-1 assertiviteitstraining Photo #1
   1 of 1
   March 3, 2020

   Tuesday   1:00 PM (on various days)

   Victorialaan 15
   's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   1-op-1 assertiviteitstraining

   Zoek je een assertiviteitstraining, maar twijfel je aan het effect van een groepstraining? Dan is onze individuele aanpak iets voor jou. Werk gericht aan je assertiviteit, 1-op-1 met je eigen coach. Je kunt snel aan de slag en je ziet in 40 dagen snel resultaat. Remt je gebrek aan assertiviteit je op het werk? Ervaar je het als moeilijk om nee te zeggen tegen collega’s? Vind je grenzen aangeven op en in je werk lastig? Heb je moeite met opkomen voor jezelf in lastige gesprekken? Dat zet druk op het plezier in je werk. Je overweegt daarom een assertiviteitstraining om dit probleem in 1 keer goed op te lossen. Je wilt graag snel en merkbaar verbetering. Een klassikale cursus assertiviteit is niet ideaal. Je zoekt meer een aanpak op maat, afgestemd op jou en liefst met persoonlijke begeleiding. Je groeit het snelst met een onverdeelde focus op jóuw specifieke vragen en uitdagingen. Dat is precies wat onze individuele training “In 40 dagen assertiever worden in je werk” je biedt. In dit traject werk je samen met je persoonlijke coach aan de verbetering van je assertiviteit. Resultaat? Na afloop van dit traject: Kom je succesvol op voor jezelf op je werk Ben je assertief op een respectvolle manier Heb je meer daadkracht en ben je weerbaarder Maak je jezelf makkelijker zichtbaar in je organisatie Kun je beter grenzen aangeven en voor jezelf opkomen En maak je geen zorgen je bent nog steeds helemaal jezelf.Assertief zijn maakt geen botterik of haaibaai van je. Maar in ons individueel traject leer je wél om de juiste dingen te zeggen op de juiste momenten. Je zegt waar je voor staat en je staat voor wat je zegt. Alvast wat inspiratie opdoen: Bekijk de assertiviteitsblogs.

   Categories: Business & Networking

   This event repeats on various days: Apr 7, May 5, Jun 2

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near 1-op-1 assertiviteitstraining. Book your stay now!