Change Location × Gouda, Netherlands

  Recent Locations

   Gouda Bij Kaarslicht Antiek en Brocante Kerstroute in Gouda


   • Gouda Bij Kaarslicht Antiek en Brocante Kerstroute Photo #1
   1 of 1
   December 13, 2019

    

   Doelenstraat 31
   Gouda, Zuid-Holland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Gouda Bij Kaarslicht Antiek en Brocante Kerstroute

   Na het succes van de Verrassende Kerstroute willen wij als winkeliers niet tot volgend jaar wachten, dus doen we het nog even een keer. Nu op 13 december. Dan is er ook in de avond GOUDA BIJ Kaarslicht. Bij de eerste winkel Antiek Deja Vu , Doelenstraat 31 of Bloemensalon De Spiegel, Lange Groenendaal 63, krijg je weer een tas, waarmee het kenbaar is dat je meedoet aan de route en krijg je uiteraard de bekende flyer met de Brocante en Antiek route, waarmee je de route kunt vervolgen naar de leuke winkels. Het is leuk als de winkeliers jouw tasje zien, dan kunnen zij er misschien jouw eerste verrassing in doen.

   De winkels zijn op 13 december van 10.00 tot 17.00 uur open.
   Alle winkels die meedoen zijn geheel in kerstsfeer, om gezellig in rond te snuffelen onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de wandelroute door Gouda zelf, vergeet dan niet om je heen te kijken, naar de eeuwen oude gebouwen en uiteraard het stadhuis met de metershoge kerstboom, speciaal geleverd uit Noor.

   van 10.00 tot 17.00 uur

   Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.