NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Kuala Lumpur

  Recent Locations

   Khas Untuk Surirumah, Rahsia Jana Pendapatan Dari Rumah! in Petaling Jaya


   • Khas Untuk Surirumah, Rahsia Jana Pendapatan Dari Rumah! Photo #1
   1 of 1
   October 24, 2019

   Thursday   2:00 PM (on various days)

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Khas Untuk Surirumah, Rahsia Jana Pendapatan Dari Rumah!

   Nak Mulakan Bisnes Tapi Tiada Minat, Tiada Idea, Tiada Pengalaman? SEAT PERCUMA Hanya Untuk Yang Terawal Sahaja!!! Women Preneur adalah sebuah kelab Usahawan yg mananya MISI kami adalah untuk membantu para usahawan wanita yang mahu menambahkan pendapatan atau ingin memulakan perniagaan tetapi terhalang kerana :- 1. Tiada pengalaman berniaga Online atau Offline. 2. Nak berniaga tapi tiada produk. 3. Nak berniaga tapi tiada cukup modal. 4. Tiada ramai kawan dan kumpulan. 5. Lemah dlm berkomunikasi (tak pandai bercakap mengenai bisnes) 6. Tak tahu cara marketing Kejayaan dalam perniagaan sangat bergantung kepada faktor seperti kerja dalam berkumpulan, sokongan, percambahan idea dan teknik pembelajaran.Secara umumnya wanita mempunyai keupayaan untuk menyelami perasaan wanita disekelilingnya. Di workshop ini kami ingin kongsikan RAHSIA peluang menjana pendapatan yang hebat, masa yang fleksible dan bagaimana untuk menjalankan bisnes dengan menggunakan skill yang betul dan mudah. Kami akan tunjukan bagaimana anda boleh membuat bisnes TANPA 1. Tanpa perlu ada stok 2. Tanpa perlu ada kedai dan kos OVERHEAD 3. Tanpa perlu membuat penghantaran 4. Tanpa perlu memberikan akaun bank bagi bukti penerimaan pembelian 5. Tanpa perlu memberikan FEEDBACK untuk tujuan pemasaran Apa yang menarik didalam workshop ini, kami akan memberikan tips-tips kepada wanita dari semua golongan usia bagaimana menjana pendapatan terutama untuk wanita bekerjaya secara partime dan surirumah yang mempunyai kekangan masa dengan anak-anak mereka. "GREAT THINGS HAPPEN WHEN WE GET TOGETHER"  

   Categories: Business & Networking

   This event repeats on various days:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Khas Untuk Surirumah, Rahsia Jana Pendapatan Dari Rumah!. Book your stay now!