NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Nieuwegein, Netherlands

  Recent Locations

   Meditatief en liefdevol masseren o.l.v. Lourens Rosweide in Nieuwegein


   • Meditatief en liefdevol masseren o.l.v. Lourens Rosweide Photo #1
   1 of 1
   October 19, 2019

   Saturday  10:00 AM

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Meditatief en liefdevol masseren o.l.v. Lourens Rosweide

   massagelessen Samen masseren leren? Een verrijking voor stellen, partners, vrienden, vriendinnen, collega's etc. Met als doel: Het ontdekken van het helende en troostende effect van aanraking. Meditatief: het denken tot rust brengen en in aandacht zijn Aandacht: de wakkere aanwezigheid voor dat wat is, hier en nu Liefdevol: met tederheid als grondtoon... In een wereld waarin geweld de boventoon lijkt te voeren en liefde veel gezocht Tederheid: een kunst om gevoelig met elkaar om te gaan Zijn: de kwaliteit van zijn bepaalt de kwaliteit van doen! Doen dus... Lourens heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van massagelessen bij Vitalis en De Massageschool. Alle lessen zijn gebaseerd op de traditionele klassieke massagemethode. Iedere maand is er een lesdag met een eigen thema.  19 oktober hoofd en gezicht 16 november: nek en schouders 21 december: rug De lessen worden gegeven in Centrum De Gouden Piramide, Grote Wade 21c, Nieuwegein   Slogan van Lourens: mediteren en liefdevol masseren: iedereen zou het moeten leren

   Categories: Health & Wellness

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Meditatief en liefdevol masseren o.l.v. Lourens Rosweide. Book your stay now!