NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Steenweg, Belgium

  Recent Locations

   Online Mama-Baby Yoga in Steenweg


   • Online Mama-Baby Yoga Photo #1
   1 of 1
   June 6, 2020

    

   Steenweg, Antwerpen

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Online Mama-Baby Yoga

   Je ontvangt ook een replay link, waardoor je de les nog eens kunt herhalen op een moment dat het voor je past of indien je niet aanwezig kunt zijn bij de online lessen. Dit is een extraatje dat we graag meegeven zodat je maximaal kunt genieten van de zwangerschapsyogalessen. de replay link blijft 1 week geldig.

   De deelnameprijs is 10 euro. Inschrijving vooraf is verplicht via inesrothmann@hotmail.com.

   2) Beschrijving van de cursus
   Focus: Postnataal herstel voor de mama.
   Een mooie gelegenheid voor samenzijn met je baby terwijl je aan je postnataal herstel werkt. Baby's leeftijd: t/m 6 maanden.

   Zwangerschap, baren en moeder worden, zijn heel intense ervaringen. Jouw lichaam heeft zeer hard gewerkt en heeft nu nazorg nodig. In de mama-baby yoga neem je tijd voor jezelf om te herstellen / jezelf te voeden en de ervaringen te verwerken. Via yogahoudingen bouwen we kracht en energie op, stabiliseren en versterken we je lichaam. Tevens besteden we voldoende aandacht voor ontspanning en innerlijke rust via bv. mindfulness en ademhalingsoefeningen. Een gezond en uitgerust lichaam is de basis om al de veranderingen en de zorg voor je kind(eren) te kunnen blijven dragen.
   De mama-baby-yogales is een mooie gelegenheid voor samenzijn met je baby terwijl je aan je postnatale herstel werkt. Je baby is van harte welkom. We betrekken je baby bij de yogahoudingen en de ontspanningsoefeningen, welke telkens zijn afgestemd op jouw herstelfase en de leeftijd van je baby. We schenken aandacht aan oefeningen die je makkelijk kunt integreren in je dagelijkse leven.

   Je kunt meedoen vanaf 6 weken na de bevalling. Vroeger beginnen dan 6 weken mag, na overleg met lesgeefster en als eventuele letsels reeds genezen zijn. Als je een normale bevalling hebt gehad, is het zelfs aan te raden om zo vroeg mogelijk te beginnen, dat kan vanaf 2 weken na de bevalling. Ben je er niet zo zeker van of je wel mee mag doen, raadpleeg dan eerst even je arts en de lesgeefster.

   3) Praktisch
   Lesdata: 6 juni 2020, 13u30-14u30
   Prijs: 10 euro
   BE30 1431 0110 3811.
   Inschrijving en info: inesrothmann@hotmail.com, 0484.900.794

   www.lava.yoga

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Health & Wellness | Neighborhood | Outdoors & Recreation

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Online Mama-Baby Yoga. Book your stay now!