NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Zwijndrecht, Belgium

  Recent Locations

   Rookie Comedy // Uitgesteld in Zwijndrecht


   • Rookie Comedy // Uitgesteld Photo #1
   1 of 1
   April 26, 2020

   Sunday   2:00 PM

   Zwijndrecht, Antwerpen

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Rookie Comedy // Uitgesteld

   Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.

   Rookie Comedy brengt de allereerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners (tot 14 jaar). Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit “Ik mag mijn zusje niet meer slaan” en de opvolger “Ik mag mijn broertje niet meer bijten”.
   Peter Hens, gekend van ‘Voor De Leeuwen’ op één, leerkracht van opleiding en met heel wat ervaring voor een (jonger) publiek, zal de ziel uit zijn lijf en de pannen van het dak spelen om de zaal (van jong tot oud) voor hem te winnen. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje Nonkel Bob in hem.

   Laat jouw kinderen dus kennismaken met stand-up comedy met onderwerpen die in hun leefwereld heel belangrijk zijn.
   En oh ja, af en toe een grappig liedje. Ook dat.

   Omwille van gezondheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus is er besloten om de voorstelling te verplaatsen naar een nieuwe datum. Ticketkopers worden rechtstreeks op de hoogte gebracht met verdere informatie. De veiligheid en de gezondheid van de bezoekers is voor ons topprioriteit. Meer info: www.livecomedy.be/update-shows-coronavirus/

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Nightlife & Singles | Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Rookie Comedy // Uitgesteld. Book your stay now!