NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Zwijndrecht, Belgium

  Recent Locations

   William Boeva | BO3VA in Zwijndrecht


   • William Boeva | BO3VA Photo #1
   1 of 1
   December 16, 2020

   Wednesday   8:00 PM

   Zwijndrecht, Antwerpen

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   William Boeva | BO3VA

   En daar wringt dus het schoentje: 30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone?
   Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens voor kinderen? En ja, ik weet ook wel dat die lege pizzadozen buitengezet moeten worden, maar ik heb er een fort mee gebouwd en dat is ook waardevol!

   William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! Denkt hij.
   Het leven ligt aan z’n voeten, alles is nog mogelijk! Hoopt hij. Hij is er klaar voor, deze keer gaat hij alle kansen grijpen. En hij gaat iets echt doen, de handen uit de mouwen steken. Hij heeft maar 1 vraag: “Leveren jullie ook aan huis?”

   Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd deze show verplaatst van 26 maart 2020 naar 16 december 2020. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers werden gecontacteerd via mail.

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near William Boeva | BO3VA. Book your stay now!