NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Borgerhout, Belgium

  Recent Locations

   Zangcirkel mantra’s en heartsongs in Borgerhout


   • Zangcirkel mantra’s en heartsongs Photo #1
   1 of 1
   October 13, 2020

   Tuesday   7:30 PM

   Borgerhout, Antwerpen

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Zangcirkel mantra’s en heartsongs

   Samen zingen werkt!
   De inspiratie voor het zingen van mantra’s komt uit India maar ook hier kunnen we er ons voordeel mee doen: het werkt verbindend, maakt je hoofd leeg en brengt vreugde.

   Je hoeft niet te kunnen zingen (Indiërs couldn’t care less) en door de herhaling van de eenvoudige teksten ligt de focus niet op het juist zingen maar op het plezier van het zingen zelf. Vanuit een eenvoudige intentie leggen we de focus op wat ons helpt om in balans te komen, wat ons kracht geeft en blij maakt, voorbij de steeds herhalende gedachten en beslommeringen van alledag.

   Elke mantra maakt een boog van stilte over samenzang tot een vurig feest, om dan weer terug te gaan naar stilte. We zitten in een cirkel op de grond, maar een stoel kan natuurlijk ook.

   Probeer het eens uit: wees welkom!

   Eric Van der Straeten heeft mantra’s leren zingen in Bali en India. Hij begeleidt al jaren zangcirkels van diverse groepen. Naast de mantra’s passeren er ook heartsongs en liederen uit het Amazonewoud waar hij veel inspiratie opdeed.

   Uren: om 19.30 uur gaan de deuren open – Zingen van 20 tot 22 uur

   Prijs: 12 euro per avond (drank en soulfood inbegrepen)

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Zangcirkel mantra’s en heartsongs. Book your stay now!