NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Maija Vilkkumaa in Helsinki


   • Maija Vilkkumaa Photo #1
   1 of 1
   December 8, 2020

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Maija Vilkkumaa

   ovet klo 20:00 /

   Liput ennakkoon alk. 29 €, ovelta 33 €, Ikäraja: K-18

   HUOM! Keikka on siirtynyt huhtikuulta joulukuulle!

   Muun muassa Tarharyhmässä ja Hunajameloneissa musiikkia tehnyt Maija Vilkkumaa julkaisi jättihitin "Satumaa-tango" sisältäneen soolodebyyttinsä "Pitkä ihana leikki" vuonna 1999. Viidesti Emma-palkittu sekä Teosto- ja Juha Vainio -palkittu Maija Vilkkumaa on yksi maamme eniten albumeita myyneistä muusikoista. Hän on uransa aikana julkaissut seitsemän soololevyä, joilta muistetaan "Satumaa-tangon" lisäksi muun muassa hitit "Ingalsin Laura", "Ei", "Lottovoitto", "Totuutta ja tehtävää", "Hiuksissa hiekkaa", "Noinko vaikeeta se on", "Prinsessa jää", "Se ei olekaan niin" ja "Siks ku mä halusin".

   "Soolourani 20. juhlavuosi oli hieno: bändimme teki valtavan määrän ylistettyjä keikkoja, olin mukana Vain elämää -juhlakaudella, otin aiempaa isomman vastuun tuottamisesta ja palasin musiikillisesti lähemmäs juuriani. Itsensä etsimisen aika alkaa olla ohi, ja vuosi 2020 tulee olemaan vielä isompi, hikisempi, nopeampi, visuaalisempi, herkempi ja rohkeampi kuin aiemmat. Liity mukaan jengiin!"
   - Maija Vilkkumaa

    

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Maija Vilkkumaa. Book your stay now!