Change Location × Nijmegen, Netherlands

  Recent Locations

   40UP in Nijmegen


   • 40UP Photo #1
   1 of 1
   October 19, 2019

   Saturday   9:00 PM

   11 Stationsplein, Nijmegen, GE 6512 AB
   Nijmegen, Gelderland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   40UP

   40UP gaat maximaal in Doornroosje in oktober. Half juli zijn we in Nijmegen voor een speciale 40UP avond in het teken van de Vierdaagsefeesten, we doen dan alleen de Paarse Zaal. Maar daar voelen we ons wel heel erg thuis, zeker na afgelopen mei editie waar we heerlijk hebben gedanst met z’n allen in de Upbeat zaal.

   Dat smaakt zeker naar meer dus gaat met ingang van vandaag voor degenen die 14 juli andere plannen hebben of een keertje willen overslaan ook onze herfsteditie van 19 oktober in de verkoop voor beiden zalen.  Ons thema in oktober is ‘Everybody Dance Now’ waarbij de muziek in de Rode Zaal wordt verzorgd door 40UP DJ Alex van Oostrom met ditmaal een gastoptreden van de Amsterdamse vocaliste Miss Bunty (momenteel te zien als jury in het TV programma All Together Now). Er zal deze editie wat meer nadruk worden gelegd op de muziek uit de jaren ’80 en ’90 en ’00’s, zolang er maar een goede beat achter zit.

   In de Paarse Zaal wegens succes geprolongeerd, Upbeat. De beste danceclassics van toen en nu, alsof je weer terug bent in de tijd dat house nu nieuw en spannend was.

   Klinkt goed? Voor de eerste 100 enthousiastelingen zijn kaartjes nu verkrijgbaar voor 15 euro inclusief servicekosten. Daarna kosten ze 17,50 euro dus you know what to do! 😉

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.