Change Location × Nijmegen, Netherlands

  Recent Locations

   Bell Towers + Freddy Bonzo in Nijmegen


   • Bell Towers + Freddy Bonzo Photo #1
   1 of 1
   November 30, 2019

   Saturday  11:00 PM

   13 Hertogstraat
   Nijmegen, Gelderland 6511 RV

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Bell Towers + Freddy Bonzo

   In het staartje van november is No Sweat weer van de partij met niemand minder dan de Australische Bell Towers! Met zijn opzwepende mix van house, disco en andere gekkigheid komt Bell Towers Merleyn op zijn kop zetten. Dit gaat hij samen doen met resident Freddy Bonzo.

   Als je kijkt waar Bell Towers (Public Possession) de afgelopen jaren heeft gedraaid, staan zo’n beetje alle continenten op het lijstje. Bell Towers heeft een eindeloos diepe platentas met opzwepende en dansbare tracks waar je nog nooit van gehoord hebt.  Voeg daar uitstekende mixes en een indrukwekkende reeks aan eigen releases aan toe en je krijgt een DJ, die je gegarandeerd aan het dansen houdt. Daarnaast brengt hij ook nog releases uit op labels als Possession en Unknown To The Unknown. De warm-up wordt verzorgd door No Sweat resident Freddy Bonzo. Hij zal zorgen voor een flinke dosis funky en bouncy klappers.

   Tickets alleen aan de deur.

   Cost: € 5,00 - De prijzen zijn inclusief alle kosten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.