Change Location × Nijmegen, Netherlands

  Recent Locations

   Be Charm’D + Sam.wyze + J-Flava in Nijmegen


   • Be Charm’D + Sam.wyze + J-Flava Photo #1
   1 of 1
   September 21, 2019

   Saturday  11:00 PM

   Groenewoudseweg 322
   Nijmegen, Gelderland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Be Charm’D + Sam.wyze + J-Flava

   Ssst! We bouwen een stille chaos in Doornroosje. Deze avond pakken we uit met een silent disco waarin drie Dj’s het tegen elkaar opnemen. Zij proberen  jullie voor zich te winnen. Deze editie is de battle tussen Be Charm’D, Sam.wyze en J-Flava.

   Tijdens deze stille chaos laten we je alle hoeken van de zaal zien. In de ene hoek vind je Be Charm’d: als resident van Rewind voorziet hij je van de beste hiphop, r&b en classics om jou vies te laten dansen. In de andere hoek geeft J-Flava jou nog een keer die festival hits. Herbeleef je zomer en zing nog een keer flink mee met je guilty pleasures, vergeten parels en de knallers van nu. In de derde hoek staat Sam.wyze, als onderdeel van De Tropen en als resident van de NDRGRND heeft hij al menig dansvloer voor zich te winnen. Vanavond gaat hij ervoor met afwisselende set vol tropische electronica, indie en andere vuigheid.

   Kom langs en houd je koptelefoon (op)!

   Rood: hiphop, r&b, classics
   Blauw: hits hits hits
   Groen: tropisch, indie

   Cost: € 13,00 - De prijzen zijn inclusief alle kosten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.