Change Location × Nijmegen, Netherlands

  Recent Locations

   Drab Majesty + SRSQ in Nijmegen


   • Drab Majesty + SRSQ Photo #1
   1 of 1
   September 26, 2019

   Thursday  10:00 PM

   13 Hertogstraat
   Nijmegen, Gelderland 6511 RV

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Drab Majesty + SRSQ

   Het Amerikaanse duo van Drab Majesty brengt een geluid die je helemaal terugvoert naar de ‘sombere’ jaren tachtig van de vorige eeuw. Bij het horen van hun muziek komen illustere namen als Chameleons, Roxy Music en The Cure naar boven als referentie.

   Lome, gitaar gedreven nummers worden ondersteund door ijzige synthesizers, strakke elektronische beats en zware pulserende bas geluiden. Voeg daarbij de typerende zang van Deb Demure samen met de sterke composities en je hebt goud in handen. Beide heren, die geheel in het wit door het leven gaan, in combinatie met gestileerde overmaatse donkere zonnebrillen, brengen dan ook nog eens geweldige platen uit. Het album ‘The Demonstration’ uit 2017 van Drab Majesty is unaniem lovend ontvangen. Het duo uit Los Angeles is dan ook bezig met een opmars. Zo stonden za al op Roadburn en Grauzone. Nu is het de beurt aan Nijmegen. De nieuwe plaat ‘Modern Mirror’ is onlangs uitgekomen.

   Cost: € 13,00 - De prijzen zijn inclusief alle kosten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.