NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Nijmegen, Netherlands

  Recent Locations

   Inter Arma + Ggu:ll in Nijmegen


   • Inter Arma + Ggu:ll Photo #1
   1 of 1
   October 29, 2019

   Tuesday   8:30 PM

   13 Hertogstraat
   Nijmegen, Gelderland 6511 RV

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Inter Arma + Ggu:ll

   De uit Amerika afkomstige band Inter Arma heeft in de afgelopen jaren aangetoond te kunnen excelleren in een zeer breed speelveld met diverse genres als blackened sludge, post- en death metal, tot psych, prog en southern aan toe. Er zijn maar weinig bands die deze veelheid aan heavy stijlen zó overtuigend weet te brengen als dit kwartet. De band uit Richmond, Virginia flikt het ’gewoon’. Op hun nieuwste album ‘Sulphur English’ is dat niet anders en wordt de eigen(gereid)heid die gepaard gaat met de stijlen-flirt eens te meer bevestigd. Een absolute top band die live al net zo overdonderend en overtuigend is als op plaat. Een band met tevens een voorliefde voor de keizerstad, want het zal de derde keer zijn dat Inter Arma Nijmegen aan doet.

   Ggu:ll (spreek uit als Ghoul) tapt uit ongeveer hetzelfde vaatje als Inter Arma. Het ensemble uit Tilburg lijkt maar één doel te hebben: de argeloze luisteraar te lasten imploderen met lood- en lood- en loodzware doomriffs die binnenkomen als mokerslagen. Nieuw werk is in de maak.

   Cost: € 13,00 - De prijzen zijn inclusief alle kosten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Inter Arma + Ggu:ll. Book your stay now!

   MORE EVENTS