NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Nijmegen, Netherlands

  Recent Locations

   Sean Koch + JPson in Nijmegen


   • Sean Koch + JPson Photo #1
   1 of 1
   October 19, 2019

   Saturday  10:00 PM

   13 Hertogstraat
   Nijmegen, Gelderland 6511 RV

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Sean Koch + JPson

   Sean Koch groeide op in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Hij verhuisde tijdens zijn puberteit naar Duitsland maar in de vorm van zijn muziek nam de muzikant de zon en sfeer uit zijn geboorteland mee. Koch stopt zijn positieve instelling ook in zijn liedjes. Zijn eerste debuut EP ‘Natural Projection’ verscheen in 2016 en maakte hij met zijn twee vrienden Shaun Cloete en Ross Hillier. Deze EP leidde tot drie volledige Europese tours en supports voor Jeremy Loops en Will and The People.

   Samen met het groeien van de muziek groeit ook de “Sean Koch Family”. Naast vriend en co-songwriter Shaun Cloete verwelkomt de band twee nieuwe gezichten in de gelederen van Giovanni Serci (Drums) en Dean Bailey (Bas). Samen laten ze hun levensverhaal horen in nummers die aanvoelen als één groot feel-good road trip-avontuur. Aanrader voor liefhebbers van Will and the People, Jeremy Loops maar ook Xavier Rudd.

   Cost: € 13,00 - De prijzen zijn inclusief alle kosten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Sean Koch + JPson. Book your stay now!

   MORE EVENTS