NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Nijmegen, Netherlands

  Recent Locations

   De Staat + Another Sky in Nijmegen


   • De Staat + Another Sky Photo #1
   1 of 1
   November 28, 2019

   Thursday   8:00 PM

   Groenewoudseweg 322
   Nijmegen, Gelderland

   Performers:
   EVENT DETAILS
   De Staat + Another Sky

   De Staat sluit de clubtournee van 2019 af met optredens op woensdag 27 & donderdag 28 november in hun eigen ‘clubhuis’ van Doornroosje.

   In hun 10-jarige bestaan ontwikkelde De Staat zich tot een van de meest sensationele live acts in het Nederlandse muzieklandschap. De vele succesvolle tours en shows op diverse festival hebben hier zeker toe bijgedragen. Daarnaast stonden ze ook in het voorprogramma van de Rolling Stones én Muse. Onlangs stonden ze voor de tweede keer in hun carrière, in een uitverkochte AFAS Live. Met succesnummers als ‘Peptalk’, ‘Make The Call Leave It All’ en natuurlijk ‘Witch Doctor’ winden ze het publiek met gemak om hun vingers.

   Eind 2018 verscheen de nieuwe single ‘Kitty Kitty’, het eerste nieuwe materiaal van de Nijmeegse band in tweeënhalf jaar. Het nummer is afkomstig van het nieuwe album ‘Bubble Gum’ dat begin 2019 is uitgebracht. De opvolger van hun doorbraak album ‘O’ uit 2016. Het nieuwe album krijgt uit alle hoeken de loftrompet toegestoken. En terecht, want het is een geweldig album dat prima aansluit bij de rest van hun oeuvre.  Op veler verzoek keert de band terug naar clubs waarbij de tournee zal worden afgesloten in thuishaven Nijmegen.

   De support wordt deze avond verzorgt door Another Sky. De indieband uit London combineert Radiohead en The xx, maar met net wat meer bite en politieke lading. De muziek van Another Sky is donker, filmisch en met veel textuur. Maar de grootste troef van Another Sky is en blijft de speciale stem van frontvrouw Catrin Vincent.

   Cost: € 27,50 - De prijzen zijn inclusief alle kosten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near De Staat + Another Sky. Book your stay now!

   MORE EVENTS