NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Rotterdam, Netherlands

  Recent Locations

   Watt Rotterdam


   • Watt Photo #1
   • Watt Photo #2
   1 of 2
   Westkruiskade 26
   Rotterdam, ZH 3014 AS
   Netherlands

   Map | Pre-paid Parking

   Podium: Het podium wordt toonaangevend in Rotterdam en Nederland. Met een gezonde ambitie om Rotterdam weer internationaal op de kaart te zetten. Een kw... read more
   MORE INFO ABOUT Watt
   Description

   Podium: Het podium wordt toonaangevend in Rotterdam en Nederland. Met een gezonde ambitie om Rotterdam weer internationaal op de kaart te zetten. Een kweekvijver voor nieuw talent, maar ook gevestigde namen zullen op het podium staan. Het wordt een toegankelijk hoogstaand ‘podium’ voor alles onder de noemer cultuur/maatschappij; film, mode, literatuur, kunst(exposities) en muziek. Geen achteraf zaaltje met een bandje en geen hoogdrempelige galerie met onbetaalbare kunst. Een ‘juiste’ mix tussen commercie en pure cultuur. Denk aan exposities, radio- en TV uitzendingen, modeshows en jongerendebatten.

   Club: Van donderdag tot en met zondag programmering van diverse clubavonden. Club WATT zal de nieuwe ambitie van dance in de stad gaan vertalen in een wekelijks divers clubaanbod. Op de donderdagavond gaan we weer pit in het Rotterdamse uitgaans- en studentenleven brengen! Op de vrijdagavond gaat WATT met een aantal vooruitstrevende en vooral verschillende externe promotors werken. Zo zal je verschillende soorten dance varianten tegenkomen van echte Techno tot House en van Hip-Hop tot Drum&Bass feesten! Op de zaterdagavond wil Dancegoeroe Ted Langenbach met WATT een echte club zijn, een thuishaven voor elke individu en community met verse ideeën.

   Café: Het café is zeven dagen per week vanaf 15.00 uur open. Een smeltkroes waar iedereen samenkomt, zakelijke afspraken, een biertje met vrienden voordat het concert begint, koffie met kokostaart met oma. Op de kaart staan authentieke gerechten voor borrel en klein diner. Vanaf zomer 2009 beschikt WATT, aan de kant van het park, ook over een uitgebreid terras

   Links:
   Official Watt
   Claim this venue profile on eventful:

   Manage your venue info, images and keep your venue's schedule up to date on Eventful.

   Get Started Now!

   Hotels and Airbnbs near Watt. Book your stay now!

   More Venues in Rotterdam