NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Hans Zimmer Live - NYTT DATUM in Stockholm


   • Hans Zimmer Live - NYTT DATUM Photo #1
   1 of 1
   February 20, 2022

   Sunday   6:00 PM

   Globentorget 2
   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Hans Zimmer Live - NYTT DATUM

   NYTT DATUM! 20 februari 2022

   Behåll din biljett! Den är automatiskt giltig till det nya datumet, då vi äntligen får chansen att njuta av såväl gamla som nya Hans Zimmer-favoriter.

   Om det nya datumet inte passar dig har du möjlighet att återlösa din biljett fram till och med 19 november. För återlösen, kontakta oss

   För övriga frågor om konserten kan du kontakta arrangören FKP Scorpio via info@fkpscorpio.se.

   En hälsning från Hans Zimmer:
   ”Trots att jag skulle ha älskat att få spela för er runtom i Europa nästa år tillsammans med Hans Zimmer Live-bandet, vår orkester och vår kör, har vi tagit det svåra beslutet att skjuta upp turnén till 2022. Vi är övertygade om att det här är det enda sättet att erbjuda både er och oss en fantastisk samt säker liveupplevelse. Vi ses 2022!”

   Åldersgräns: 13 år
   Max 10 biljetter per person
   Endast direktbetalning

   Tänk på att biljetten är en värdehandling. Fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

   Du kan skanna din e-biljett från mobiltelefonen förutsatt att mobilskärmen är fri från skador då inskanningssystemet är känsligt. Vi rekommenderar dock att skriva ut biljetten för att underlätta inpasseringen alternativt ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid skanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att skanna.

   Detaljerad evenemangsinformation och hålltider publiceras på respektive evenemangssida p��www.stockholmlive.com några dagar innan evenemanget. Samtidigt mailas ett välkomstbrev med information ut till besökare som vid biljettköp angett sin mailadress.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Hans Zimmer Live - NYTT DATUM. Book your stay now!