NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Isaac And The Soul Company - NYTT DATUM! in Stockholm


   • Isaac And The Soul Company - NYTT DATUM! Photo #1
   1 of 1
   June 4, 2022

   Saturday   7:30 PM

   Globentorget 2
   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Isaac And The Soul Company - NYTT DATUM!

   FRAMFLYTTAT! 

   Meddelande från arrangören till biljettköpare till Isaac and The Soul Company i Ericsson Globe

   Kära fans och biljettköpare!
   I mars så meddelade vi att vi blev tvungna att flytta vår konsert till den 9 april 2021. Med tanke på det rådande läget anser vi inte att det räcker. Ska man uppleva oss så ska det vara dansande och inte sittande. Vi har därför valt att skjuta fram konserten i Ericsson Globe till den 4 juni 2022. Vi har full förståelse för om ni vill återköpa era biljetter men ännu en gång som entreprenör och frontman i bandet så önskar jag mer än något annat att ni håller i era biljetter och skriver in det nya datumet i er kalender. Vi lovar att ge er allt vi har den 4 juni 2022!

   Håll i din biljett - den kommer att gälla det nya datumet
   Vid biljettfrågor och eventuell återlösen kontakta biljettåterförsäljaren AXS.
   Sista dagen för återlösen är 12 oktober 2020.

   Endast direktbetalning

   Tänk på att biljetten är en värdehandling. Fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

   Du kan skanna din e-biljett från mobiltelefonen förutsatt att mobilskärmen är fri från skador då inskanningssystemet är känsligt. Vi rekommenderar dock att skriva ut biljetten för att underlätta inpasseringen alternativt ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid skanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att skanna.

   Detaljerad evenemangsinformation och hålltider publiceras på respektive evenemangssida p��www.stockholmlive.com några dagar innan evenemanget. Samtidigt mailas ett välkomstbrev med information ut till besökare som vid biljettköp angett sin mailadress.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Isaac And The Soul Company - NYTT DATUM!. Book your stay now!