Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Maluma 11:11 World Tour in Stockholm


   • Maluma 11:11 World Tour Photo #1
   1 of 1
   February 22, 2020

   Saturday   9:00 PM

   Globentorget 2
   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Maluma 11:11 World Tour

   Åldersgräns: 13 år
   Max 10 biljetter per person
   Endast direktbetalning

   Tänk på att biljetten är en värdehandling. Fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

   Du kan skanna din e-biljett från mobiltelefonen förutsatt att mobilskärmen är fri från skador då inskanningssystemet är känsligt. Vi rekommenderar dock att skriva ut biljetten för att underlätta inpasseringen alternativt ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid skanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att skanna.

   Detaljerad evenemangsinformation och hålltider publiceras på respektive evenemangssida p��www.stockholmlive.com några dagar innan evenemanget. Samtidigt mailas ett välkomstbrev med information ut till besökare som vid biljettköp angett sin mailadres

   Cost: 0.00

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.