NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Seven Worlds One Planet (BBC) - NYTT DATUM in Stockholm


   • Seven Worlds One Planet (BBC) - NYTT DATUM Photo #1
   1 of 1
   March 7, 2021

   Sunday   7:30 PM

   Globentorget 2
   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Seven Worlds One Planet (BBC) - NYTT DATUM

   FRAMFLYTTAT!

   På grund av den rådande Coronapandemin och de restriktioner som råder har hela turnén skjutits upp. Men 7 mars 2021 får vi äntligen njuta av häftiga naturbilder och härlig musik i Ericsson Globe, för då kommer Seven Worlds One Planet till Stockholm. Dessutom kan vi idag avslöja att Martin Emtenäs kommer att vara vår presentatör på plats under konserten.

   Behåll din biljett! Redan köpt biljett kommer att gälla även till det nya datumet och du som biljettköpare behöver inte göra något.

   Om du har frågor kring din biljett eller har förhinder att gå på det nya datumet kontakta AXS kundtjänst innan 28 maj.

   Från arrangören FKP Scorpio:
   Köpt biljett gäller till evenemang som flyttas fram till nytt datum. Vi vädjar till dig som biljettköpare att inte återlösa din biljett utan istället ha den kvar och ta del av det framflyttade arrangemanget. Vår vädjan beror på den rådande covid-19-epidemin och är en åtgärd för att vi som arrangör ska kunna fortsätta att genomföra arrangemang och kunna erbjuda upplevelser när olika restriktioner med tiden hävs.   Rekommenderad åldersgräns 6 år
   Max 10 biljetter per person
   Endast direktbetalning

   Tänk på att biljetten är en värdehandling. Fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

   Du kan skanna din e-biljett från mobiltelefonen förutsatt att mobilskärmen är fri från skador då inskanningssystemet är känsligt. Vi rekommenderar dock att skriva ut biljetten för att underlätta inpasseringen alternativt ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid skanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att skanna.

   Detaljerad evenemangsinformation och hålltider publiceras på respektive evenemangssida på www.stockholmlive.com några dagar innan evenemanget. Samtidigt mailas ett välkomstbrev med information ut till besökare som vid biljettköp angett sin mailadress.

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Seven Worlds One Planet (BBC) - NYTT DATUM. Book your stay now!