Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Seven Worlds One Planet (BBC) - NYTT DATUM in Stockholm


   • Seven Worlds One Planet (BBC) - NYTT DATUM Photo #1
   1 of 1
   March 6, 2022

   Sunday   7:30 PM

   Globentorget 2
   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Seven Worlds One Planet (BBC) - NYTT DATUM

   FRAMFLYTTAT! Nytt datum: 6 mars 2022

   Behåll din biljett! Redan köpt biljett kommer att gälla även till det nya datumet och du som biljettköpare behöver inte göra något.

   På grund av det fortfarande osäkra Coronaläget har turnén Seven Worlds One Planet på nytt tvingats skjutas upp. Nytt datum för konserten:
   6 mars 2022 Seven Worlds One Planet i Ericsson Globe.


   Behåll din biljett till konserten i Ericsson Globe! Den är automatiskt giltig till konserten 6 mars 2022 och du behöver inte göra något för att byta ut den.
   Om du har förhinder och inte kan gå på det nya datumet ska du kontakta den officiella biljettleverantören AXS innan 16 januari 2021. Din biljett kommer då att återlösas och pengarna kommer att återbetalas till det konto som användes vid köpet.
   Notera att det endast är biljettpriset som kan återlösas. Den serviceavgift som togs ut i samband med köpet återbetalas inte. Om du har några frågor gällande din återbetalning, kontakta den officiella biljettleverantören AXS.


   Rekommenderad åldersgräns 6 år
   Max 10 biljetter per person
   Endast direktbetalning

   Tänk på att biljetten är en värdehandling. Fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

   Du kan skanna din e-biljett från mobiltelefonen förutsatt att mobilskärmen är fri från skador då inskanningssystemet är känsligt. Vi rekommenderar dock att skriva ut biljetten för att underlätta inpasseringen alternativt ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid skanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att skanna.

   Detaljerad evenemangsinformation och hålltider publiceras på respektive evenemangssida på www.stockholmlive.com några dagar innan evenemanget. Samtidigt mailas ett välkomstbrev med information ut till besökare som vid biljettköp angett sin mailadress.

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.