Change Location × Netherlands

  Recent Locations

   Alice Cooper (Uitverkocht) + Black Stone Cherry in Tilburg


   • Alice Cooper (Uitverkocht) + Black Stone Cherry Photo #1
   1 of 1
   October 2, 2019

    

   44 Veemarktstraat
   Tilburg, Noord-Brabant 5038 CV

   EVENT DETAILS
   Alice Cooper (Uitverkocht) + Black Stone Cherry

   Ol' Black Eyes Is Back! Alice Cooper komt opnieuw onze Main Stage verbouwen. De Rock legende vormde al in de jaren '70 de shockster drie-eenheid samen met Blue Öyster Cult en Kiss. In 1971 brak hij door door met de vierde plaat, ‘Killer’. Plotsklaps was Cooper een top 10 act, met nummers als ‘Halo Of Flies’ en ‘Under My Wheels’ die ook in Nederland met open armen werden ontvangen. En wie kent de monsterhit ‘Poison’ uit 1989 niet? Bij het horen van het intro staan wij al op de bar mee te schreeuwen!

   Live is deze band niets minder dan een sensatie. Met guillotines, vuurwerk, danseressen en nog veel meer gekkigheid. Al meerdere malen stond Alice Cooper in een uitverkocht 013 en ook vanavond zal Ol' Black Eyes wel even laten zien dat hij en zijn band geen half werk afleveren! 

   Black Stone Cherry, die al eerder dit jaar onze Main Stage op zijn kop zette, zal de avond openen. De Southern Hardrock formatie is al meer dan 10 jaar een van de grote spelers in het rock landschap. Met hits als 'White Trash Millionaire' en 'Blame it on the Boom Boom' beloven ze de zaal vanavond op te warmen.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.