Change Location × Netherlands

  Recent Locations

   Knetters: Feest met letters in Tilburg


   • Knetters: Feest met letters Photo #1
   1 of 1
   September 29, 2019

    

   44 Veemarktstraat
   Tilburg, Noord-Brabant 5038 CV

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Knetters: Feest met letters

   Leg vandaag je prentenboek of spannend avonturenboek voor even aan de kant en bezoek het knotsgekke, gezellige en leerzame kinderboekenfeest Knetters bij ons in 013! Knetters is een festival rondom schrijvers en boeken voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Een feestje met letters, boeken, schrijvers, tekenaars en muziek, vlak voor de Kinderboekenweek. 

   Reis mee met je favoriete kinderboeken. Het programma vindt plaats in de verschillende zalen en ruimtes van 013 Poppodium. Met muziek van de Liedjesatlas, naar het prachtige gelijknamige boek van Koos Meinderts. En met een opvoering van het boek 'Zelf gemaakt!', dat speciaal voor Knetters werd geschreven door illustrator Rick de Haas en schrijver Anke Werker. Zij logeerden een week in het TextielMuseum en maakten daar dit boek.

   En natuurlijk zijn er schrijvers waar je naar kunt kijken en luisteren. Zoals Natascha Stenvert, die samen met astronaut André Kuipers het Prentenboek van de Kinderboekenweek maakte. Een schrijfworkshop van spoken word-artiest Elten Kiene voor iedereen die een stem heeft. Of Jaap Robben, die gedichten schrijft met rare verdwijnwoorden, samen met tekenaar Jeroen de Leijer. En Milja Praagman en Gideon Samson, die met 'Ik wil een paard' het mafste boek van het jaar schreven zie je aan het werk. Natuurlijk mogen Paul van Loon en de Griezelbus ook niet ontbreken.

   Kinderboekenfestival Knetters is een initiatief van Spil (Stichting Plezier in lezen), dit jaar voor het eerst in samenwerking met Tilt.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.